Norsk Engelsksetterklubb

Sun11192017

Oppdatert10:53:53 PM

Sommersamling 2017

SommersamlingÅrets sommersamling nærmer seg, og nå skal alle som har meldt på utstillingen fått mail med startnummer og infobrev. Det er 72 påmeldte hunder, 7 valper og 65 voksne. Vi gleder oss til å ta i mot alle sammen i Sømådalen!

Det er lov for alle som vil å komme på samlingen, selv om man ikke skal stille hund. Brevet som de påmeldte har fått på mail finner dere HER, der finner dere litt informasjon om helgen.

Les mer …

Aversjonsdressur hund - sau

AversjonsdressurAversjonsdressur hund - sau i Furnes sørøst for Brumunddal (litt nordvest for Hamar), i Ringsaker kommune. Kjør mot Bjørgegutua 85, 2320 Furnes (Er skiltet fra avkjøring fra Bjørgedalsvegen).

Mandagene 19., 26. juni, 3. og 10. juli.

 

Les mer …

Nybegynnerkurs Sør-Trøndelag

NybegynnerkursNESK avd. Sør-Trøndelag inviterer til nybegynnerkurs i føring/trening av hund i fjellet. Denne kvelden vil foregå i Vassfjellet (NFK's treningsterreng) den 18.07.2017.
Dette er en kveld som passer godt til nybegynnere som ønsker tilbakemelding på hunden og hvordan man fører i fjellet.

Les mer …

NESK-samling på Nøsen i mars.

Nøst vinter samlingNESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerte vintersamling siste helg i mars. Arrangemanget ble veiledet av Bjørn Solheim og Åke Rosèn.

ES Frikk og Anne Devold og ES Largo og Dag Olsen.

Referat fra samlingen finner du her

 

 

 

 

 

NESK kveld på Rampens Hundesenter 15. august

RampensTrening, dressur og ro i oppflukt. Provokasjon med duer og kaniner. Ta med kobbel, godbiter event. langline.
15. aug kl. 18.30, påmeldingsfrist 10. aug til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. mob 915 13 889.

Les mer …

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram