Norsk Engelsksetterklubb

Sat01202018

Oppdatert03:08:39 PM

Treningssamling i Valdres 23. - 25. mars

filer bilder diverse Vinterglede 300x226NESK avd. Valdres, øvre Hallingdal og Hemsedal arrangerer treningssamling på Nøsen i vestre Slidre 23. – 25. mars 2018 med start alle dager kl. 09.00.

Samlingen er åpen for alle fuglehundraser. Pris kr. 325 per dag , inkludert avgift til vestre Slidre fjellstyre. 

Les mer …

100 års jubilæumsprøve i Danmark

dansk ESI anledning af Engelsk Setter Klub i Danmarks 100 års jubilæum, afholder vi i perioden mandag 19. marts til søndag d. 25. marts, en hel uges prøver.
Arrangementet har standkvarter på Vejen Idrætscenter, Petermindesvej 1, 6600 Vejen. Tlf.: (+45) 75 36 05 00. Nedenfor kan du se de prøver vi afholder:

Les mer …

Zizou, Internasjonal Jaktchampion

IMG 2423NM vinner Sørbølfjellet`s Zizou til Erik Hjelmås Lien har blitt tildelt den gjeve tittelen Internasjonal Jaktchampion. Hverken Nina eller Tord er god til å løpe venstre svinger på utstillinger men heldigvis så har de en ung venninne Trude Granhus som har forbarmet seg over Zizou som er 10 år eller som man sier i godt voksen alder og tok utfordringen.

Les mer …

Påmelding til jaktprøver - åpnes i slutten av januar

På grunn av overgang fra gammel til ny DogWeb Arra (det elektroniske jaktprøveprogrammet) vil det ikke være mulig å melde på jaktprøver for 2018 inntil overgangen er gjennomført.
Det arbeides intenst for å få gjennomført dette så raskt som mulig, men overgangen vil nok ikke være fullstendig gjennomført før i slutten av januar. Det vil komme informasjon om når det igjen er åpnet for påmelding på jaktprøver på FKF's hjemmeside www.fuglehundklubbenesforbund.no og på klubbenes hjemmesider.

VK-vinner på Tunnsjøprøven

RoyalurasTundraRoyaluras I-Tundra (Storbakken's Gottlob – Royaluras F-Racing) til Christel og Pål Tore Raabakken i Overhalla er en hund som har gjort det godt over flere år. Det er en allsidig og sterk hund som er like god på skogen som på høyfjellet. Denne høsten ble hun prøvens beste hund på skogsfuglprøven på Namdalseid, med 1.AK begge dager. Og nå sist helg vant hun VK-finalen på Tunnsjøprøven til Namdal Fuglehundklubb. Tundra har nok poeng til jaktchampionatet, men mangler foreløpig en CK.
Resultater fra Tunnsjøprøven.

NESK gratulerer med flotte presasjoner!

 

Royaluras I-Tundra og Pål Tore Raabakken

Følg oss på

facebook 2015 logo detail    
 instagram