12.-14. februar – Treningssamling og lukket prøve for engelsk settere på Hovden

Vi feirer 10-års jubilelum for treningssamlingen på Hovden og ønsker å markere dette med lukket prøve for engelsk settere. Det vil også i år bli treningssamling parallelt med prøven.

Hovedkvarter for arrangementet er Hovden Fjellstoge. NESK har reservert et antall overnattingsplasser for deltagere. Pris for opphold i hytter inkludert frokost, nistepakke og middag begge dager kr. 1800,- per helg per person i eget rom på hytte (evt sengetøy og sluttrengjøring kommer i tillegg).

 

Påmelding til lukket NESK-prøve (UK/AK)
Påmelding på NKK.no «Min side». Påmeldingsavgift kr 450,-.
Påmeldingsfrist er 1. februar. Spørsmål vedrørende prøven rettes til Grete H Sætrang; gretehs@me.com eller tlf 91513889. Vi planlegger for 2-3 partier for prøven som trekkes etter påmeldingsfristens utløp.

 

Påmelding til treningssamling
Påmeldingsavgift: Medlemmer i NESK, kr 600,- pr hund/ekvipasje for begge dagene. Ikke medlemmer kr 800,-. Påmeldingsavgiften betales til kontonr: 1645.05.38977 Mrk. «Hovden» Vi ønsker også i år å rekruttere ungdom til arrangementene våre og har noen plasser til sterkt redusert pris, kun kr. 200,- for medlemmer under 30 år.

Oppholdet må dekkes av den enkelte. Dette er en flott anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning. Samlingen starter med felles middag ca kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir tid til å prate hund og dele og høste erfaringer rundt bordet. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet. Det blir felles middag lørdag kveld. Vi håper flere unge og nybegynnere vil finne veien til Hovden.
Påmelding og informasjon, DK i Oslo og Akershus Andrine Wefring, tlf 996 40 641 eller epost: andrine@mac.com  Påmeldingsfrist: 1. februar.

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor godt som en familietur også.
DK i Rogaland, Thor Bernhard Sagland kan også gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på, mob. 934 68 608.

Prøveleder Andrine Wefring
Prøvesekretær Grete H Sætrang
Terreng- og dommeransvarlig Thor Bernhard Sagland

Vi ønsker dere velkommen til en flott engelsk setterhelg på Hovden!

Vi håper vi vil kunne gjennomføre dette som planlagt, men vi må sevfølgelig ta forbehold om gjeldelde smittvernsregler og vil holde dere fortløpende orientert om dette.