27. – 29. 09 Kongsvoldprøven – foreløpige partilister

Vinneren fra Kongsvoldprøven 2018

Vi håper at situasjonen i hunde-Norge normaliserer seg i løpet av kort tid og at vi kan ønske velkommen til Kongvoldprøven 27. – 29. september.
Utvidet påmeldingsfrist 20.09. Påmelding til Kongsvoldprøven på nkk.no/min side.  De som melder seg på nå havner på venteliste.
Foreløpig VK partiliste LØRDAG 28.09 (dato på partilisten er 27.09, men endret til 28.09 pga NM). Dersom det blir mer enn 8 kvalifiseringspartier fredag i NM må ett av UK/AK-partiene flyttes til lørdag. Dette vet vi sikkert 23.09 ved fristen for NM påmelding. Det er nå 29 på venteliste i VK. Vi forventer endel endringer avhengig av hvem som går videre i NM. Vi anmoder alle som er påmeldt VK Kongsvoldprøven å gi beskjed dersom de skal stille.

 

Foreløpige partilister VK lørdag 28.9.
Venteliste VK kval 28.9.

Foreløpige partilister UK AK fredag 27.9.
Foreløpige partilister UK AK lørdag 28.9.
Foreløpige partilister UK AK søndag 29.9.

Alle påmeldte i UK/AK pr 09.09  har fått plass. Lange ventelister i VK. For å få tilbake 100% av påmeldingsavgiften, må de som ønsker å trekke seg fra ventelisten skriftlig meddele dette til prøvens sekretær, ellenbd@online.no, innen 23.9. Trekking pga av løpetid  må være mottatt på Egenerklæringskjema løpetid  senest dagen før prøvestart.

Opprop på Hjerkinn Fjellstue alle dager kl 08.00.
Husk på å ta med kopi av reg.bevis og vaksinasjonsattest. Original sauebevis må medbringes.  Det vil bli tatt stikkprøver.

Jegermiddag lørdag kveld på Hjerkinn Fjellstue.  De som ikke bor på fjellstuen, må melde på selv ved å ta kontakt med resepsjonen på fjellsstuen.

Prøvesekretær Ellen B Dobloug

Prøveleder Kåre Norum