Kurs – taksering av hønsefugl

Foto: Grete H Sætrang

NESK Østfold har fått mulighet til å tilby kurs i hønsefugltaksering i samarbeid med Stangeskovene, til alle interesserte medlemmer i NESK. Instruktør er Sten Ivar Tønsberg, som er skog- og utmarksforvalter i Stangeskovene. Han er godkjent instruktør (hønsefuglportalen.no).

Tema for kurset er linjetaksering og enkel innføring i «Distance sampling»-metoden. Kurset er ment som kurs for feltmannskap til linjetaksering etter «Distance sampling»-metoden, men kan også være interessant om du bare ønsker økt innsikt i denne delen av forvaltningen (av rype og skogsfugl). Etter endt kurs vil deltagerne få utlevert kursbevis og kunne ta på seg taksering av linjer på egen hånd.

Kurset blir over en dag. Oppstart kl. 09.00 til vi er ferdig, ca. kl. 16.00. Kurset blir på Buhol i Nes i Akershus lørdag 21. april. Nærmere beskrivelse og informasjon sendes etter påmelding.

Vi prøver å gjøre kurset så praktisk som mulig.

Kursavgift kr 400,- per pers. Faktureres etterskuddsvis. Minimum 4 deltagere. Påmeldingsfrist er 8. april.

Spørsmål kan sendes direkte til: sten.ivar.tonsberg@stangeskovene.no

For bindende påmelding, gå inn her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWAeAluc3y6yzzB52VT8F0Esbqv3AJGJkH2KzSgoLZchzcNA/viewform?c=0&w=1