Ny DK i Valdres

Bli kjent med våre nye distrikskontakt i Valdres:
Mitt navn er Stian Hagen. Jeg er 35 år, bor på Fagernes i Valdres og jobber som takstmann og bor på gård med familien som består  av samboer og to barn.  Idag har vi fire hunder, tre engelsksettere og en finsk støver:  Ohlsmyrens Black Bitch på 9 år, Neverbuas OT Lucky Luke på 2 år og Bukfyllas Lucky Bitch eget oppdrett på 1 år.

Jeg har  jaktet siden barndomsko, hovedsakelig med harehunder og fuglehunder i familien. Jeg har trent og gått på jaktprøve med engelsksettere siden 10 års alderen og fikk min første egne hund og hagle i konfirmasjonsgave. Siden den gang har jeg alltid hatt en eller flere engelsksettere. Den første premien på jaktprøve fikk jeg vel av Iver, nåværende leder i NESK, i 12 årsalderen om jeg ikke husker feil. Siden den gang har det blitt mye jakt og jaktprøver, hovedsaklig på høyfjell.  Jeg er jeger på min hals, men synes det å konkurrere med hundene og møte hyggelig likesinnede mennesker på jaktprøve er trivelig utenom jakta. Den engelske setteren har alltid tiltalt meg som rase med sitt gode gemytt, gode helse, jaktlig og med særdeles gode viltfinneregenskaper. Jeg er utdannet jaktprøvedommer , uteksaminert på Kongsvoll nå i høst. I tillegg er jeg engasjert lokalt som aversjonsdressør. Som tidligere leder for den lokale fuglehundgruppa, kjenner jeg godt til fuglehundmiljøet lokalt.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og håper jeg kan bidra til hjelp, dele råd og tips til eksisterende og nye medlemmer.

Ta gjerne kontakt!
Med vennlig hilsen Stian Hagen