Ny NESK-redaktør i Fuglehunden

Ragnar Bøifot fra Evenes i Nordland er vår nye redaktør for NESK-sidene i bladet Fuglehunden.  Inger Størseth har gitt ballen videre etter flere år som redaktør. Vi takker Inger for flott innsats!
Ragnar er journalist i avisen Fremover så vi tror jobben er havnet i de beste hender. NESK er glad for å ha fått med oss Ragnar på laget og at han har kontaktflate i de nordlige områder er ingen ulempe.
Det er bare en utfordring; Ragnar trenger stoff til sidene; så nå oppfordres alle medlemmer, distriktskontakter, styre og stell til å ta pennen fatt. Det være seg store og små historier fra en jakttur, om ungdom og engelsksetteren, rapporter fra felles treninger/samlinger rundt om i landet. min første engelsksetter, første VK-start. Her er det bare fantasien som setter grenser. Skriv i vei! Ragnar bearbeider og setter det på «trøkk». Ragnar sitter og venter på saker fra dere!

Du kan sende inn tekst og bilder på mail; ragnarbo@fremover.no eller ved å klikke på knappen oppe til høyre på nesk.no «Bidra med saker» Bilder bør sendes pr. mail til