Treningssamling på Hovden 14-16. februar 2020

For 9. år på rad samarbeider Rogaland og Oslo- og Akershus om å arrangere treningssamling.
14-16 februar blir det treningssamling på Hovden. Vi ønsker å rekruttere ungdom til arrangementene våre og har noen plasser til sterkt redusert pris, kun kr. 200,- for medlemmer under 30 år.

Oppholdet må dekkes av den enkelte. Dette er en flott anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning. Samlingen starter med felles middag ca kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir masse tid til å prate hund og dele og høste erfaring rundt bordet. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet. Etter felles middag lørdag kveld håper vi å få til et lite foredrag med aktuelt tema. Vi håper flere unge og nybegynnere vil finne veien til Hovden.

Innkvartering: Hovden Fjellstoge Tlf 37 93 95 43 epost: post@hovdenfjellstoge.no  Overnatting i hytter – leilighet og enkelt/dobbeltrom på Fjellstoga. Overnatting bestilles av den enkelte deltager direkte til Hovden Fjellstoge.

Påmelding og informasjon, DK i Oslo og Akershus Andrine Wefring, tlf 996 40 641 eller epost: andrine@mac.com  Påmeldingsfrist: 01.februar.

Påmeldingsavgift: Medlemmer i NESK, kr 600,- pr hund/ekvipasje for begge dagene. Ikke medlemmer kr 800,-. Noen plasser for ungdom til kr 200,-. Påmeldingsavgiften betales til kontonr: 1645.05.38977 Mrk. «Hovden»

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor godt som en familietur også.
DK i Rogaland, Thor Bernhard Sagland kan også gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på, mob. 934 68 608.

VELKOMMEN!