Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Ung lovende med flotte utstillingsresultatet

Heggskogens Fighter  født 28.06.20 (Heggskogens Diddi/Md`s S R Tyson) og Hanne Lisbet Torrissen har fått en flott start på utstilling som debutanter.  Fighter og Hanne har på sine tre utstillinger høstet flott kritikk og premier.

Fighter er fra kull med to søsken, som alle har oppnådd gode resultater på jaktprøve i vinter.  Alle har som 9 mnd. fått 1.UK.  Fighter er stilt på 3 utstillinger og oppnådd følgende resultater: 3 x Exc JK, 3 x CK, 1 x res.Cert, 1 x CERT.  Han har 2x2 BHK og 1 x 3 BHK.

Hanne  forteller at hun er nybegynner, vært på fire ringtreninger og 3 utstillinger. Sier hun har fått mange smarte tips underveis på utstillingene fra venner som stiller ut og kommentarer fra dommerne.  Hanne står som eier på Fighter, og hennes mann Edvart Lillegård er medeier og er den som trener han på fjellet.  Hanne forteller at her må hun ha masse trening for å stille han på jaktprøver. Vi vil nok se henne som fører også der.

 

NESK gratulerer.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram