På Støren jff’s utstilling på Støren 18. mai oppnådde Storøyas Modus Excellent, CK, CERT, 1.BHK, BIR og toppet det hele med Best in show.

Eier: Marthe Austvik
Oppdretter: Frode Bratberg

NESK gratulerer med flott resultat!

Fellesutstillingen ble arrangert lørdag 6. mai i et flott vårvær. Det var 55 hunder hvorav 4 valper deltok på utstillingen. BIR ble Hallingnattens Dawn til Marianne Steenland. BIM ble svenske Bovattnets Oryx til Marika Bladin. Beste veteran ble Dakota til Per Erik Rosnes. Fire valper fra Kennel Vindkula som deltok i valpeklassen og alle fikk HP. BIR og BIM valp ble henholdsvis Vindkulas Gaia og Vindkulas Mekk.

Det ble totalt delt ut 6 CKer:

Hanner:
Bovattnets Oryx
Valera's Please Ask

Tisper:
Kalhovdes Vita
Guttenes bmt Mega av Rypekullet
Hallingnatten's Dawn
Dakota

Alle resultater og kritikker - Utstilling - Resultater (dogweb.no)

NESK gratulerer!

På vår nye hjemmeside kan alle medlemmer registrere sine resultater fra utstilling og prøver. Følg oppskriften så vil det legge seg inn på siden for resultater. Vi håper mange ønsker å benytte seg av dette

Jentenes Fss Nanus og Ann-Helen Høgbakk Sedolfsen

Jentenes Fss Nanus  ( Sjokolaisen av Skåpleinun - Jentenes Bct Saga Chanel) fikk 1AK på Melåa-prøven i Gausvik. Har i en alder av 2 år og 10 mnd sanket inn 2AK og 1AK apport, 2AK og 1AK høyfjell. Samt gode resultater på utstillinger, senest ex med ck og res cert på spesialutstillinga til NESK på Nord-Norge treffet.

Eier: Ann-Helen Høgbakk Sedolfsen

NESK gratulerer med flotte resultater.

Fellesutstillinga Midt-Norge går av stabelen lørdag 5. november i Ridehallen på Skjetlein vgs.

Det blir utstillingstrening mandag 17.10 kl. 1900 i Trondheim hundehall, Melhusvegen 80.

Invitasjonen til Fellesutstillinga Midt-Norge finner du her

Omnsfjelltoppen's At Princess Leia har vært på utstilling et par helger i november. I Järpen 5. november oppnådde hun EX-CK -BIR og 2. BIS og ble med det ble med det SUCH. Helga stilte Princess Leia i Herning og der fikk hun på søndag EX-CERT-CACIB-BIM og ble med det DKUCH og DANSK VINNER 22. Princess Leia er etter N SE UCH Giddes J Tarra og C.I.B. NORD FI UCH DKV-14-18 Engertoppen's Arven. Eier Rune Tyvold. Oppdrettere er Lise Garberg og Tor Jon Garberg.

NESK gratulerer!

 

 

NUCH Sørhaugliens Mercy  fikk hederspris på Østerdal Fuglehundklubb sin utstilling på Savalen i sommer.

Hederspris i Avlsklasse til
NUCH Sørhaugliens Mercy.

En fin hyllest til 8 år gamle Mercy som har exellent hunder i alle sine tre kull. Og førstepremie på jaktprøver i alle sine tre kull. Og gode jakthunder i alle sine tre kull i følge tilbakemeldinger fra eierne.

 

Mercy stilte selv i veteranklassen, fikk excellent med CK og ble tredje beste tispe. Foran henne sto datter Billie og litt bak datter Dawn.

NESK gratulerer!

NESK viser til debatt på Facebook og andre henvendelser angående mankehøyde på vår rase hvor vi får kritikk for ikke å ha informert medlemmene tidligere.
NESK har ikke fått noen form for informasjon fra NKKs  side om at tillegget vedr mankehøyde er fjernet fra rasestandarden. At dette skaper frustrasjon og mange spørsmål forstår vi. Engelsk setter, gordon setter og pointer er de rasene som har fått forandret kravene uten at klubbene er blitt informert. NESK er blitt kjent med endringen for vår rase gjennom et skriv til dommere autorisert på engelsk setter, sendt ut rundt 21. juni. Vi arbeider for å få finne ut hva som har skjedd i saken.

 

Snøhøgdas Enzo og Svein Ole Smedby.

Kullsøskene Snøhøgdas Enzo og Snøhøgdas Peppa (Valera`s Hi-Strå - Rimvarden`s F Lotta) gjorde jobben de var kommet for å gjøre på Utstillingen i Harstad. Enzo tok sitt tredje CERT og kan dermed titulere seg seg med tittelen NUCH i en alder av 2 år og 3 måneder.

Det ble en spennende og artig konkurranse mellom kullsøskene om videre avansement på utstillingen hvor Peppa dro det lengste strået som BIR og til slutt som vinner i BIS  Dette var Peppa sitt 2`dre CERT i år.

Snøhøgdas Peppa og Kristel S Åsheim

 

 

Eier av Snøhøgdas Enzo: Svein Ole Smedby

Eier av Snøhøgdas Peppa: Kristel og Jonny Åsheim

Oppdretter: Karina og Mats Thomassen.

NESK gratulerer så mye til eiere og oppdretter.

 

 

Prihan Lita (FI NUCH N FI JCH M 15-19 Rex - Rypekullet`s Hope) fikk sitt tredje Cert på NKK utstilling i Tromsø og dermed full certet. Hun mangle 1.AK og vi ønsker henne lykke til i jakten på 1.AK.

Prihan Lita

Eier: Henrik Meland.  Oppdretter: Jyrki Vohlonen

Datter  til Prihan Lita var ikke dårligere enn sin mor, Svartholtens Freia (Svartholten`s Stars Junior - Prihan Lita) ble BIR og BIG.

Eier: Eli Charlotte Nordmo  Oppdretter:  Esther Stenehjem

Disse to var de eneste Engelsk settere som oppnådde CK i Tromsø.

Svartholten`s Freia og Prihan Lita

 

 

 

 

 

NESK gratulerer!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2023 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram