Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

26. januar – Medlemsmøte på Mortens kro - Påmelding

På grunn av smittevernssituasjonen er deltagelsen på medlemsmøte begrenset  til 30 personer. Vi har derfor sett oss nødt til å legge inn påmelding på vipps kr 50,- som betales til tlf 404 54 950, Henning Skau. Dette inkluderer wienerbrød og kaffe og muligeht til å vinne å premier i loddtrekning. "Førstemann til mølla".

Velkommen til medlemsmøte i Oslo og Akershus, onsdag 26. januar kl. 1900 på Mortens kro.

Hundefysioterapeut Linn Beate Sinding-Larsen vil snakke om skadeforebygging og restitusjon av fuglehund. Linn Beate jobber som fysioterapeut for både to- og firbente, blant annet hos Physio4Paws og Anicura rehab i Sandvika.

Linn Beate driver med hundekjøring sprint (barmark, nordisk, slede) og har 1 x VM gull, 3 xE M gull, 4 x NM gull. I dag har hun 6 vorsteh/vorstehmix og en border terrier.
Alle er velkommen, men er du ikke medlem i NESK koster det 50,- som kan vippses når du kommer. Vi møtes på Mortens kro,  Trondheimsveien 3, 1481 Hagan klokken 19.00 og byr på kaffe og en kakebit.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram