Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

4-6. mars Vintersamling i Sømådalen

Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter i Sømådalen 4. mars – 6. mars 2022. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede! Les mer her.

Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter i Sømådalen 4. mars – 6. mars 2022. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede!

Vi vil gjerne vil samle nybegynnere, litt mer erfarne, unge og gamle! Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen, men også la hunden få erfaring med å jakte sammen med andre. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil være hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også være viktig. Også i år er instruktørene Bård S. Berntsen og Cato M. Jonassen, to erfarne fuglehunddommere som garantert vil tilføre deltagerne masse kunnskap, tips og råd!

Vi kommer til å være ute i fjellet lørdag og søndag. Så fremt smittesituasjonen tillater det (dette vil vi holde dialog på med de påmeldte), så vil det bli felles middag og en liten dagsoppsummering av instruktøren/-e lørdagskvelden. Til middag får vi servert hjemmelaget elggryte, etterpå blir det dessert med kaffe. Middagen koster 300,- pr. pers, og alle tar med drikke til eget behov.

Deltakeravgift er på 700,- pr. hund/ekvipasje som også inkluderer treningskort til Engerdal Fjellstyre.

Mulighet for å ta apportbevis.

Hytte og middag kommer utenom og betales direkte til campingplassen ved ankomst.

Kun 16 plasser, så tenk fort. For påmelding eller spørsmål om samlingen, kontakt

Ingunn Sømåen, tlf: 95941428 e-post: ingunn.somaen@hotmail.com innen 17.feb.

Bestilling av hytte skjer direkte til Rønningen Camp & hytter, tlf: 90988491/95093382. Kan være lurt å gå sammen med andre du vet skal dit, da det kan være begrenset med hytter hvis det blir stor pågang.

Velkommen til en hyggelig og sosial helg i flotte fjellterreng!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram