Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Vellykket Danmarkstur for Please Ask, Egge One og Lotus!

Nora Marie Andresen og Jonny Rosseland har vært i Herning i Danmark på "Winter wonder show 2021" med hundene sine, og alle hundene kunne reise hjem til Norge med gode resultater og fine kritikker.

 

Stenvolas Lotus på knappe 6,5 mnd ble BIR valp alle tre dagene. Fredag og søndag ble han i tillegg vist frem i "den store ringen".

Valera´s Egge One var ikke helt på topp på fredag, men lørdag og søndag fikk han Exc i brukshundklassen med lovende ord om fremtiden.

NUCH Valera`s Please Ask fikk Exc i championklassen alle tre dagene, og på søndag gikk han hele veien og ble BIR!Dermed fikk han dansk cert og cacib, noe som utløste hans danske championat, samt det internasjonale utstillingschampionatet. For å toppe det hele, fikk han også dansk vinnertittel.

 

NESK gratulerer dem alle med flotte resultater i Danmark!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram