Nyheter, Nord-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Velkommen til smellvakre Liland og Nord-Norge

29. juli til 31. juli: Fjorårets sommersamling i nord måtte avlyses på grunn av korona, men vi satser for fullt i år med både aktiviteter og spesialutstilling på Liland i Evenes kommune i Nordland. Derfor er det ingen grunn til å la være å sette nesen nordover til sommeren – eller alt etter hvor du befinner deg i landet. Norsk engelsetterklubb inviterer til samling den siste helgen i juli; 29. til 31 juli for å være presis. Spesialutstillingen ligger ute på terminlisten til Norsk kennelklubb med påmeldingsfrist 23. juli. Petter Steen skal dømme og vil holde foredrag om utstilling og klipping fredag kveld. I tillegg vil Petter, som også sitter i avlsrådet, invitere oppdrettere til diskusjon om forventninger til og samhandling med avlsrådet.

Sommersamlingen er et familiearrangement for både to- og firbente, og med aktiviteter for alle.

  • Utstillingstrening
  • Spesialutstilling
  • Aversjonsdressur
  • Apport-trening, apportkonkurranse og muligheter for å ta apportbevis

Det vil også bli anledning til aktiviteter både på havet og i fjellet, og et treningsterreng en times kjøring fra Liland.

Arrangementet finner sted ved Liland brygge, som drives av Evenes kystlag. Bryggeanlegget har lokaler med kapasitet på inntil 500 personer på bryggeloftet. Deltakere på sommersamlingen kan enten bo i bobil, campingvogn, telt, eller leie seg inn på hotell.

Spørsmål kan rettes til arrangementsansvarlig Stein Martinsen på e-post: stein.martinsen@hotmail.com

Liland brygge: Her skal sommersamlingen i nord arrangeres 29. til 31. juli i år

Bryggeloftet: På bryggeloftet er det god plass til å samles – om været skulle slå seg vrangt

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram