Avlsrådet, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Meld deg på Nordisk Match innen tirsdag 28. august kl. 21.00

NESK ber om at interesserte som kan tenke seg å representere Norge, melder seg med opplysninger om aktuell hund, regnr., eier/fører, med resultater basert på primært lavland-markprøver i Norge eller andre land med FCI-reglement.

Invitasjon til å bli uttatt til det norske laget i Nordisk Match i Danmark, både VK-lagmatch, samt lag i disiplinen St. Hubertus.

Klikk her for å se innholdet i hele 100-års jubileumsprøve høst til Engelsk Setterklub i Danmark:

Informasjon

Info om Nordisk Match ifbm. "prøve 2", høstprøve: Engelsk Setter Klub I Danmark afholder 100-års Jubilæums prøver fra d. 20. til d. 23. september 2018 på Sydsjælland og Falster. Standkvarter er: Motel Højmølle Kro. Nykøbingvej 112, 4863 Eskildstrup.

Prøve 2 bliver i forbindelse med vores jubilæums efterårsvinderklasse, på denne prøve stilles der med 4 vinderklasse hunde fra hvert land. Likeså blir det Nordisk Match i klasse St. Hubertus (jakt over egen hund med eget våpen og egen ammunisjon. NB! Blyhagl er totalforbudt i DK. Deltagere som blir uttatt til St. Hubertus må også i forkant løse Dansk Jagttegn (tilsvarende norsk Jegeravgiftskort). Likeså ha gyldig europeisk våpenpass.

Påmelding

NESK ber om at interesserte som kan tenke seg å representere Norge, melder seg med opplysninger om aktuell hund, regnr., eier/fører, med resultater basert på primært lavland-markprøver i Norge eller andre land med FCI-reglement. (I praksis oppnådd i 2017, 2016 eller 2015, og må være i konkurranseform under matchen). Det bemerkes at rasemessig stil, aksjon, fart og reviering etter tilnærmet FCI-reglement for rasen, legges til grunn for dømming og poengoppnåelse. Hunden må også ha nødvendige dokumenter for gyldige vaksiner, inkl rabiesvaksine !

Hver nasjon starter med

Torsdag 20.09.2018 to eller tre ekvipasjer i klasse St. Hubertus. (To hvis det blir fire startende nasjoner, tre hvis det bare blir tre nasjoner).

Fredag 21.09.2018 Nordisk Match, 4 stk vinnerklassehunder pr nasjon. VK-hund, er en for oss i Norge "vanlig kvalifisert" VK hund ved å ha oppnådd 1 AK, og evnt VK-premier. (I Danmark 1AK uavhengig av når den premien er oppnådd. I Norge har vi regelen om at man "faller ned" igjen fra VK, hvis VK-premie eller ny 1AK ikke oppnås i løpet av inneværende eller de to påfølgende kalenderår etter at 1AK er oppnådd. Dette gjelder ikke i Danmark, men vil kunne telle for norske hunder i uttagningsøyemed).

Påmeldingsfrist

Vi ber om snarest mulig å melde interesse, og senest innen tirsdag 28. august kl 2100, på mail til arne.hovde@eidsiva.no , med kopi til arne.hovde@gmail.com og avlsradet@nesk.no.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram