Avl og oppdrett

Oppdatert: 28. april 2023

Statutter unghund

Årets Engelsksetter, unghund
Anton Raabes premie

I kvalitetsklassen (UK) er maksimum tre (3) 1.UK tellende. I tillegg oppnås poeng i de fem høystatusløpene Norsk Derby, Unghund Grand Prix, Norsk Unghund Mesterskap Lavland, Arctic Cup, Sør-Norsk Mesterskap etter gjeldende championatregler, jf ovenfor.

Ved eventuell poenglikhet vinner den hund som har færrest antall starter i kvalitetsklassen. Dette innebærer at alle starter i kvalifiseringer, semifinaler og finaler i høystatusløpene ikke skal medregnes som starter i denne sammenheng. Dersom det fortsatt er poenglikhet, vinner den yngste hund.

For å komme i betraktning kreves det at hunden har oppnådd minst «Very Good» på utstilling.
Hunden skal ikke ha noen negative bemerkninger til gemytt fra utstillinger eller jaktprøver?. Hundens eier skal være medlem i NESK og hunden skal være registrert i Norge.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2023 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram