Avl og oppdrett

Oppdatert: 6. mars 2024

Statutter utstilling

Årets Engelsksetter, utstilling
Ing. J. Fr. Eckersbergs premie

Det er årets fire (4) beste resultater som teller. Ved poenglikhet går yngre hund foran eldre. For å komme i betraktning kreves det at hunden er jaktpremiert med minst 1.UK, 2.AK eller bedre innen frist for innsendelse av kandidatur.

For å komme i betraktning kreves det at hunden ha kjent HD status med resultat fri (A eller B). Hunden skal ikke ha negative bemerkninger knyttet til gemytt fra utstilling eller jaktprøve. Hundens eier må være medlem i NESK og hunden må være registrert i Norge.

Rangeringen foregår etter følgende poengskala

BIR12 poeng*
BIM10 poeng
2. pr. BTK/BHK8 poeng
3. pr. BTK/BHK6 poeng
4. pr. BTK/BHK4 poeng

I tillegg gis 1 poeng for hver hund av samme kjønn og rase som møter på utstillingen som din hund har slått. Eiere må selv sørge for å vedlegge nødvendig dokumentasjon.

*For BIR gis det 1 poeng for hver hund av samme rase (begge kjønn) som møter på utstillingen som din hund har slått.

Hundens eier skal være medlem i NESK og hunden skal være registrert i Norge. Hunden skal ikke ha noen negative bemerkninger til gemytt fra utstillinger eller jaktprøver.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram