Helseprosjektet

Oppdatert: 28. april 2023

En merkedag - signert avtale

I dag er en milepæl for Helseprosjektet.
Til tross for at mye er gjort, forskuttert og forberedt, har allikevel prosjektet frem til i dag vært i en pre-fase.

I dag kan vi for alvor bla over til neste kapittel, og ta fatt på den faglige delen av prosjektet.

Styrelederne i Norsk Gordonsetter Klub og Norsk Engelsksetterklubb har i dag signert bindende avtale med Veterinærhøgskolen (NMBU). Arbeidet vil som avtalt skje ved Faggruppe for Medisinsk genetikk (inst for PrePat)

På vegne av våre to flotte raser, tar vi ny sats og krysser fingrene for en vellykket prosjektperiode på tre år. (Og om nødvendig lengre). Prosjektet starter umiddelbart ved at den nedsatte prosjektgruppen vil planlegge/fortsette arbeidet med innsamling og kvalitetssikring av nødvendig prøvemateriale/diagnoser, selv om det vil kunne gå en stund til vi får ansatt en forsker som kan jobbe fulltid med prosjektet. Det vil ikke bli brukt midler på prosjektet før en person er ansatt, for å sikre at midlene blir godt utnyttet i et 3-års prosjekt.

Signeringen er behørlig foreviget her med (fra venstre) Styreleder i NGK Thomas Tollefsen, Institutt-styrer for Preklinisk fag og Patologi hos Veterinærhøgskolen (NMBU) Arild Espenes og Styreleder i NESK Iver Melby. 

Kommentarer

ToppkommentarerHjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram