Info, Nyheter, Østlandet, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

19.- 20. februar - Treningssamling på Hovden - Fulltegnet

Treningssamlingen 19.-20. februar på Hovden er fulltegnet. Dette er en flott anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning. Samlingen starter med felles middag ca kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir masse tid til å prate hund og dele og høste erfaring rundt bordet. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet. Etter felles middag lørdag kveld håper vi å få til et lite foredrag med aktuelt tema.

Innkvartering: Deltagerne må selv booke opphold på Hovden Fjellstoge Tlf 37 93 95 43 epost: post@hovdenfjellstoge.no  Overnatting i hytter – leilighet og enkelt/dobbeltrom på Fjellstoga. Overnatting bestilles av den enkelte deltager direkte til Hovden Fjellstoge.

Påmelding og informasjon, Grete H Sætrang, epost: gretehs@me.com. Påmeldingsfrist: 01.februar.

Påmeldingsavgift: Medlemmer i NESK, kr 600,- pr hund/ekvipasje for begge dagene. Ikke medlemmer kr 800,-.  Påmeldingsavgiften betales til kontonr: 1645.05.38977 Mrk. «Hovden» De som ikke bor på fjellstoga må betale kr. 200,- pr dag i terrengleie som vippes til nr 71480.

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor godt som en familietur også.
Ta kontakt på mail eller tlf 91513889 om det er noe dere lurer på,

VELKOMMEN!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram