Info, Nyheter, Østlandet, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

12.-14. februar - Hovden. Avlysning lukket NESK-prøve og redusert treningssamling

Avlysning av lukket NESK-prøve
Vi har etter samtaler med kommuneoverlegen i Bykle kommune besluttet at vi dessverre må avlyse den lukkede NESK-prøven på Hovden 13- 14. februar. Årsaken er at mange deltagere kommer fra de nedstengte kommunene og kommuneoverlegen anbefaler ikke arrangementer med tilreisende fra disse kommuner de neste 14 dagene. Vi beklager dette, men slik situasjonen er nå, har vi ikke noe valg. Alle påmeldte vil få refundert hele av påmeldingsavgiften.

Treningssamling - redusert deltagelse
Når det gjelder treningssamlingen vil vi kunne avholde denne med deltagere bosatt utenfor de nedstengte kommunene. Det vil si at de som har bostedsadresse i de nedstengte kommuner dessverre ikke får delta på treningessamlingen. Vi vil også for treningssamlingen refundere hele påmeldingsavgiften. Påmeldingen til treningssamlingen vil fortsatt være åpen noen dager til.
Instruktører er Thor Bernhard Sagland og Arild Skeivik.

Alle deltagere må selv ordne med innkvartering på Hovden Fjellstoge.

 

Innkvartering på Hovden Fjellstoge
Pris for opphold i hytter inkludert frokost, nistepakke og middag begge dager kr. 1800,- per helg per person i eget rom på hytte (evt sengetøy og sluttrengjøring kommer i tillegg).

Påmelding til treningssamling (for de som har bostedsadresse utefor de nedstengte kommuner)
Påmeldingsavgift: Medlemmer i NESK, kr 600,- pr hund/ekvipasje for begge dagene. Ikke medlemmer kr 800,-. Påmeldingsavgiften betales til kontonr: 1645.05.38977 Mrk. «Hovden» Vi ønsker også i år å rekruttere ungdom til arrangementene våre og har noen plasser til sterkt redusert pris, kun kr. 200,- for medlemmer under 30 år.

Oppholdet må dekkes av den enkelte. Dette er en flott anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning. Samlingen starter med felles middag ca kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir tid til å prate hund og dele og høste erfaringer rundt bordet. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet. Det blir felles middag lørdag kveld. Vi håper flere unge og nybegynnere vil finne veien til Hovden.
Påmelding og informasjon, DK i Oslo og Akershus Andrine Wefring, tlf 996 40 641 eller epost: andrine@mac.com  Påmeldingsfrist: 1. februar.

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor godt som en familietur også.
DK i Rogaland, Thor Bernhard Sagland kan også gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på, mob. 934 68 608.

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram