Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NM-seier nr 10 til Ingvar Rødsjø

Ingvar og Hi-Tex med den evigvandrende Høyfjellspokalen (t.v.) og Høyfjellspokalen han vant til odel og eie i 2010.

Ingvar og Hi-Tex med den evigvandrende Høyfjellspokalen (t.v.) og Høyfjellspokalen han vant til odel og eie i 2010.

Det ble seier til engelsksetterne i NM lag og vi lovte å komme tilbake med merom dette. Vi har snakket med vinneren av Høyfjellspokalen 2019, Ingvar Rødsjø denne gang med Knutsvollen’s Hi-Tex. Han sier at det var særdeles stort å få NM tittel nr. 10 denne dagen. Seks av NM-seierne er med laget hvor hans hunder har vunnet Høyfjellspokalen fem av de seks gangene. Høyfjellspokalen tildeles beste hund på det vinnende lag. I 2009 vant han den gamle pokalen til odel og eie med Berguglas Hi-Trøkk etter å ha vunnet den i 2003 og 2004 med Berkjestølens Hi-Treff . Den nye pokalen vant han i 2012 med Limingruets Hi-Troll og nå i 2019 med Hi-Tex. Den nye pokalen er et spleiselag mellom raseklubbene hvor hver klubb har betalt etter medlemstall. 2010 var første gang det ble kjempet om denne pokalen som er evigvandrende. I tillegg til de sterke resultater med engelsksetterlaget, har han vunnet NM individuelt 4 ganger; 2003 - 2005 - 2009 (høst) og 2015 (vinter).

 

 

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram