Info, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

25.02 - Klubbmesterskap ØSJFF & NESK avd. Valdres

Klubbmesterskap Fuglehund ØSJFF & NESK avd. Valdres

Fuglehundgruppa i Øystre Slidre Jeger og Fiskeforening sammen med Norsk Engelsksetterklubb (avd. Valdres) arrangerer klubbmesterskap for stående fuglehund. Apportbevisprøve samme dag!

Lørdag 25. februar foregår VM. Opprop på Lidar Skule i Øystre Slidre kl. 08.30.

Opprop apportbevisprøve kl. 08.00. Ta med eget godkjent apportobjekt

VM går i flotte terreng i Øystre Slidre. Nytt av året er samarbeid med NESK distrikt Valdres. Apportbevisprøve er også nytt av året, for de som vil avlegge apportbevis før jaktprøvestart i AK.

Påmelding til Erling Nygård tlf. 911 98 459, epost: erlnyga@online.no.

Nesk sine medlemmer kan ta kontakt med Stian Hagen om det er noen spørsmål utover dette, tlf. 950 86 489. epost: valdres@takstmann.com

Pris:

  • Klubbmesterskap kr. 300,- pr. hund. To klasser: unghund under 24 mnd. (UK). Voksenklasse over 24 mnd. (AK)
  • Apportbevisprøve kr. 150,-

Klubbmesterskapet er en uformell sosial samling i fjellet med hundene og flotte folk med felles interesse. Romslig regelverk for bedømming. Er du ny med fuglehund så er du spesielt velkommen til å være med. En del erfarne folk med fuglehund stiller gjerne opp og svarer ut spørsmål, og veileder hvis ønskelig.

Velkommen til Valdresmesterskapet 2023!

ØSJFF & NESK

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram