Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Dan Karlsen Wang - ny DK i Østfold

Dan Karlsen Wang er ny DK i Østfold. Han er født og oppvokst i Sarpsborg og gift med Lillian siden 2004. De har to voksne barn på hver vår side og til sammen har de 5 barnebarn. Dan har vært ansatt i 30 siste år på Hafslund hovedgård og ble pensjonist fra 1 jan 2020.
Dan har vokst opp med ES i familien siden 60 tallet . Sin egen fikk han først i 1986 da han overtok en 14 mnd gammel hannhund og siden har han vært eier av ES. Jaktprøvedeltager ble han først i 2014 da han kjøpte Hågakollens Yessi ( tispe etter Kleivskogens Madonna/ Jesper ) og fikk en flott introduksjon i sporten av oppdretter Y Kleppang. Han forteller: Dessverre for Yessi var jeg for fersk til å oppnå store premier, men Yessi lærte meg mye om krevende dressur og fikk meg til å bli glad i sporten og miljøet. I 2015 kjøpte jeg Hågakollens Rock`n Roll (hannhund etter Tøttadalens Kaisa/ General Sniff )som jeg har kunnet konkurrere med de beste hundene i landet med og oppnådd gode premier og resultater.

 

Dan gleder seg til å kunne gjøre en innsats for ES-miljøet i fylket. Vi ønsker Dan velkommen som DK i Østfold.

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram