Info, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Halvartun's Hattrick viste allrede som unghund et stort talent med seks 1.UK og var mer enn klar for Norsk Derby i fjor. Der ble han nr 3 i finalen, i tillegg til at han ble premiert i kvalifiseringen. Han ble kåret som nr 2 i "Årets engelsk setter Unghund 2019". Nordenfjeldske FHK kåret Hattrick til "Beste UK-hund 2019".
Kort tid etter fylte 2 år var VK-billetten i boks med 1. AK på Norsk Bretonklubbs prøve på Meråker i mars. Nå er han i gang med VK-karrieren som har startet meget godt. På Norsk Pointerklubbs Hovedprøve Hjerkinn forrige helg klinte Hattrick til og vant finalen med 1. VK to og et halvt år gammel. En ung og lovende hund vi skal følge med på. Hattrick har exc og cert fra utstilling og mangler nå ett cert for å bli NUCH. Eier og oppdretter er Halvar Rødsjø. Hattrick er etter Ljunguddens Katja og Halvartun's Milo.

NESK gratulerer med flotte resultater og ønsker lykke til videre!

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram