Info, Nyheter, Nord-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Bætuns Cava avsluttet sesongen med ny 1.AK

Anette Pettersen og Bøtuns Cava satte punktum for sesongen med en ny 1 AK på Sennalandsprøven. Anettes bedre halvdel, Ørjan Kristoffersen var henvist til bakre tropp og fikk streng beskjed om å ikke blande seg inn i noe som helst hele dagen. Han skildrer dagen: "Det var egentlig fint å roe ned bakerst i partiet, men den følelsen varte bare helt til første slippet var over. Med to fuglearbeid i første slipp, en oppvisning for hele partiet med kanonreis på tre ryper som trykket bra, ble apportbeviset fremlagt til lunsj. I siste slipp setter jeg på stoppeklokken selv, men den går så sakte at jeg dropper den etter 45 sek. Det gikk hele veien for Anette og Cava med 1.AK og begge eierne i huset har dermed hatt gleden av å føre Bøtuns Cava til 1 AK hver sin gang. Veldig  morsomt å avslutte vintersesongen med en ny 1.AK. Cava har 5 premier på 6 starter. Engelsk setter er kommet for å bli hos oss!
Cava som er etter Bøtuns prima- Lara og Nyheimsguttens Xavier har nå 2x1AKog 3x2AK på jaktprøve.

NESK gratulerer!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram