Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Ungdomssamlingen ble en suksess

Ungdomsamlingen arrangert av NESK i samarbeid med Østfold Kennel og Hundesenter ble en stor suksess. 30 unge deltakere med hunder i alderen 5 måneder til 5 år deltok. Deltakerne ble delt inn i fire grupper etter erfaring og hundens alder. De mest drevne gikk hele dagen på felt og fikk veiledning av Per Arne Watle og Tor Espen Plassgård og det ble rapportert om en lærerik og super dag. De øvrige tre grupper trente lydighet og provokasjon med duer. Disse gruppene ble instruert av Olav Eriksen, Ole Christian Magnussen og Anne-Grethe Sætrang. Det ble arrangert felles lunsj med bål og grill som ga ungdommen rom til å knytte nye bekjentskaper med likesinnede. Dette var den første ungdomsamlingen til NESK på mange år - kanskje den første, men det må ikke bli den siste.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram