Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Fullt hus på Julemøte i Oslo og Akerhus

Det ble mer enn fullt på årets julemøte i NESK Oslo og Akershus. 88 påmeldte, 6 uanmeldte og to påmeldte som ikke kom ble 94 fremmøtte og tett opp mot rekorden. Som vanlig sto karbonadesmørbrød på menyen før Amir Saidizand som hadde med seg Joakim Johansson i teamet, holdt et meget interessant foredrag om sitt liv med fuglehunder og dressur. Om hvordan gjøre dressuren enkel og rettferdig i balansert samarbeid med hunden. Tror noen og enhver rundt i salen fikk noe å tenke på mht å fylle opp kontoen på den positive siden som utgangspunkt for et godt samarbeid i dressurarbeidet. Takk til Amir som ga oss mange fine tips å ta med seg videre.

Før det var klart for kaffe og kaker kom NESKs leder, Iver Melby overraskende på banen og delte ut heder og ære til Camp Villmark komiteen, Eva Lem og Jon Tore Jacobsen og julemøtekomiteen med DK Andrine Wefring, Anne-Grethe Sætrang og Grete H Sætrang.

Så kom den store overraskelsen. Mangeårige medlemmer Herdis Unneland og Åke Rosèn ble tildelt NESKs gullmerke for lang og tro tjeneste i Valdres og Hemsedalområdet for NESK, med jaktprøver, treningssamlinger og Herdis for sitt oppdrett i kennel Hucetina som har satt spor etter seg i norsk engelsksetteroppdrett. Utmerkelsen rørte nok ikke bare Herdis og Åke. Det kommer mer utfyllende historie i Fuglehunden utpå vinteren.

To andre NESK-medlemmer har fått gullmerke tidligere i år.
Roy Allan Skaret for sin uvurderlige innsats gjennom mange år. Han har gjennom mange år hatt en rekke verv og har jobbet iherdig for fellesskapet og for NESK.
Øystein Heggelund Dahl som har lagt ned en uvurderlig innsats gjennom mange år, blant annet som leder i NESK. Han har gjennom mange år vært pådriver i store prosesser for NESK. Dette gjelder bl.a. NESK sin IT-satsing og mange flere som du kan lese mer om i Fuglehunden nr 1 2020.
NESK gratulerer til gullmerkeinnehaverne!

Da er det bare å takke for et innholdsrikt år i området og ønske alle medlemmer en God Jul! Komiteen er veldig fornøyde med at så mange kom til julemøte i år og har bare et lite ønske for neste år; At det kommer like mange som i år og at alle melder seg på innen fristen.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram