Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Har du husket å betale medlemskapet ditt til NESK?

Har du husket å betale medlemsskapet ditt i NESK? Vi bare lurer? Vil du fortsatt få Fuglehunden i postkassen, må du huske å fornye ditt medlemsskap for 2019. Dette kan gjøres ved å gå inn på NKK min side, der du kan sjekke status og betale.


Vi setter stor pris på at dere i samme slengen går inn på nkk.no «Min side» og oppdaterer profilen deres med rikitg mobiltelefonnr. og epostadresse og evt andre data.

Hvis du ikke er registrert som bruker på nkk.no anbefaler vi at dere gjør dette. Med medlemsnummer og en PIN-kode som du finner på giroen kan du opprette brukerprofil. Som registrert bruker kan du melde på direkte til jaktprøver, utstillinger, tilgang til all informasjon på dogweb og en rekke andre ting.
Har dere utfordringer eller spørsmål knyttet til betaling av medlemsavgiften kan NESK kontaktes på post@nesk.no

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram