Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Inspirerende julemøte i nye omgivelser

Det var stinn brakke under NESK's julemøte i år med over 90 fremmøtte. Denne gang i nye omgivelser i Haga Golfs selskapslokaler i Bærum. Hva var vel mer naturlig enn å få besøk av unge friske resurser i fuglehundmiljøet til å fortelle om sin vei til målet. Ulrik Myrhaug engasjerte og inspirerte hele forsamlingen under julemøte med sitt levende foredrag om hvordan han begynte med jakthund og hvordan han jobber for å nå det store målet - Kongsvold som er jakthundsportens Mekka. Han delte av sine erfaringer, sin måte å gjøre det på og sin teori i arbeidet med å utvikle jakthunden. Bilder og videosnutter illustrerte dette på en levende måte. Takk for en flott foredrag!

Julemøtet ble avholdt i tradisjonelle former med enkel servering og selvfølgelig loddsalg med mange flotte premier . En stor takk til arrangementskomiteen med Anne-Grethe Sætrang og nyutnevnte distriktskontakt for Oslo og Akershus, Andrine Wefring i spissen.

    

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram