Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Jakthund fra topp til tå

NESK medlemmer inviteres til foredrag i SKIEN, tirsdag 06.11.2018 på KIKUTHYTTA, Siljanveien 503, 3719  Skien,  Kl 19.00

Vi får besøk av Eldri Kjørren og Jørn Presterudstuen, som holder foredraget. Begge er utstillingsdommere og Jørn er av mange ansett som en av Norges beste dressører.

Fuglehund, hvordan holde et funksjonelt og allsidig fokus i treningen gjennom hele året? Vi har jobbet med irsksetter de siste 20 år og har gradvis fått øynene opp for sammenhengen mellom eksteriør, trening og allsidig bruk. Gjennom dette har vi også satt oss større og mindre mål gjennom hele året og deltatt med våre hunder både på høyfjellsprøver høst og vinter, lavlandsprøver, skogsfuglprøver, apportprøver, blodsporprøver og utstilling. Vår påstand er at ved å tilpasse metode til hund, kan en nå de målene man setter seg og oppdage nytten av å trene allsidig gjennom året. Vi fokuserer på læringspsykologiske prinsipper og lar det gå «sport» i å løse utfordringer med hundene.

Vi vil fokusere på å jobbe godt og målrettet med den hunden du har. Betydningen av allsidig trening, innarbeidelse av arbeidssignaler, måloppnåelse og evaluering underveis.

Pris pr deltager kr 100,- som inkluderer karbonadesmørbrød og kaffe.

VEL MØTT !

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram