Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Smølarypa's Texas Hold'em til topps på Kongsvoldprøven 2020!

Smølarypa's Texas Hold'em, e/f: Cato M. Jonassen, vant VK-finalen på Hjerkinn!

NESK gratulerer!

 

En vellykket helg på Hjerkinn er over, og det har vært en flott helg for to- og firbeinte. Terrengene har vært fulle av fugl, noen hunder har lyktes og noen reiser hjem for å terpe mer på dressuren til neste gang. I tillegg til mye rype er det observert rovfugl, reinsdyr, rådyr, moskus, sau og reinsjegere - men heldigvis så er det de med hvite vinger som har vært i flertall.

Deltagerne har vært flinke til å følge smitteverntiltakene våre! Skulle noen merke symptomer i etterkant og teste positivt i etterkant av prøven så er det viktig at dere tar kontakt med prøveledelsen. 

NESK takker dommere og deltagere for en flott helg, som vanlig veldig hyggelig! Velkommen tilbake neste år på NM Høyfjell.

 

Premieliste

Fullstendig premieliste

 

Partilister fra helgen:

UK AK fredag 28.08

UK AK lørdag

Partilister søndag 30.08

VK kval 28.08

VK semifinaler

VK-finale 30.08

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram