Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Lærerikt og interessant medlemsmøte

To vidt forskjellige temaer på et og samme medlemsmøte til NESK avd Oslo & Akershus.

I litt over tre timer fikk de 25 oppmøtte, nyte godt av kunnskapen til kveldens to foredragsholdere.

Fredrik Aalerud tok for seg rypeforvaltning i henholdsvis Norge og Skottland med et lysbildeforedrag. Meget spennende og lærerikt å høre om tiltak han er med og har vært med på. Hva som gjøres for å bedre levevilkårene til rypa, tidkrevende og nøye planlagt arbeid. Her var det imponerende mye kunnskap som ble fordelt utover den første timen.

Sist ut var William Bredal fra NKK, som tok for seg et område han besitter stor kunnskap om. Nettopp HD på hund. Han har mye på hjerte, og det ble pratet flittig om gener, miljø, fôring, statistikk, posisjonering, sedering, egenskaper som er viktig å videreføre, utdannelsen til de som gjennomgår innsendte bilder, samarbeidet i Norden, hva som blir vurdert på en avlesning, Norbergs vinkel, bildeserie med god forklaring på A til E hofter, klagerett og mye mer. Mange hadde spørsmål og både håper og tror alle fikk svar på det de var nysgjerrige på. Takk til de fremmøtte og en storveis takk til Fredrik Aalerud og William Bredal som klarer å få delt så mye på tre timer.

Foredrag om Nesemidd ved William kan vi glede oss til ved en senere anledning.

Setterhilsen Henning Skau Distriktskontakt NESK O/A

Fredrik Aalerud
William Bredal

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram