Info

Oppdatert: 28. april 2023

Medlemsmøte 26. januar på Mortens Kro.

Medlemsmøte 26. januar ble avholdt på Mortens Kro med kun 15 oppmøtte. Tema var skadeforebygging og rehabilitering av fuglehund. Meget nyttig tema for oss engelsksetter eiere som burde vært interessant for flere enn de få som møtte opp. Emner som ble grundig gjennomgått var opptrening til sesongen, styrketrening, opptrening etter skade, forebygge utvikling av HD artrose, opptrening av tisper etter valping, sunn avl/medfødte egenskaper(eksteriør) - vinkler, åndedrett, hvordan holde hunden skadefri, mental helse, balansert trening.
Foredragsholder Linn Beate som er fysioterapeut av yrke, med videreutdanning som rehabiliteringsterapeut for hund holdt et engasjerende foredrag og viste på egen hund øvelser og tøying vi kan gjøre på egen hund. Det var en svært engasjert tilhørerskare med mange spørsmål som gikk hjem litt klokere. Kaffe og wienerbrød ble servert og alle fremmøtte gikk hjem med en gevinst fra lotteriet.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram