Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

NKK Kristiansand avlyst.

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet anbefaler å avlyse alle arrangementer med mer enn 500 deltakere.
Informasjon 10. mars kl 20:30

NKK Kristiansand avlyses
Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet gikk i kveld, 10. mars, ut med en klar anbefaling om å avlyse alle arrangementer med mer enn 500 deltakere.

NKK Kristiansand omfattes av dette, og Norsk Kennel Klub avlyser derfor utstillingen som skulle vært avholdt førstkommende helg 14. og 15. mars.

Løpende vurderinger av fremtidige arrangementer
NKK forholder seg til myndighetenes råd i forbindelse med koronaviruset. Rådene til oss som arrangører kan dere lese her:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

I tillegg til anbefalingen om avlysning av de største arrangementene, anbefales det å gjøre risikovurdering av alle offentlige arrangementer med mer enn 100 deltakere. Arrangøren har ansvar for å gjennomføre risikovurderingen, som deretter godkjennes av kommunen. Forslag til hvordan risikovurderingen kan gjøres finner dere i lenken over.

Klubber, forbund og regioner som har spørsmål rundt egne arrangementer oppfordres til å sende disse til utstilling@nkk.no

Følg med på Folkehelseinstituttets oppdaterte råd
Det nye koronaviruset ble oppdaget i 2020 og ny kunnskap tilkommer stadig.

Det nye viruset er et koronavirus (coronavirus) og har etter hvert fått navnet SARS-CoV-2 som kan gi luftveisinfeksjon hos mennesker. I mange tilfeller har det kun gitt mild sykdom, men det rapporteres også om tilfeller av alvorlig sykdom og dødsfall.
Råd og informasjon til befolkningen om det nye viruset oppdateres jevnlig på Folkehelseinstituttets egen nettside her.

Med vennlig hilsen

Cecilie Holgersen
Avdelingsleder marked og kommunikasjon
mobil: 41541143, e-post: cecilie.holgersen@nkk.no

 


Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram