Info, Nyheter, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet, Vestlandet

Oppdatert: 8. april 2024

NM-vinner høyfjell vinter Turbekken's Bianca

Palmehelgen gikk NM høyfjell vinter av stabelen på Andøya. Det var raskt føre og mye fugl i terrengene som førte til mye spenning og action gjennom de tre NM-dagene. 159 ekvipasjer stilte til kvalifisering fredag og 39 av disse kvalifiserte seg til semifinalen. I semifinalen var det et fåtall av ekvipasjer som taklet disse forholdene. Det kun seks hunder som kvalifiserte seg videre til finalen som er et rekordlavt antall. To engelsk settere stilte i finalen, Bjønnålia's I til Rune Nedrebø og Turbekken's Bianca til Ivar Rødsjø. I som ble premiert med 3. VK både i kvalifiseringen og semifinalen lyktes dessverre ikke i finalen. Den erfarne Turbekken's Bianca til Randi og Ivar Rødsjø på 8 år viste at hun var den som taklet disse utfordrende forholdene aller best ved å bli premiert alle tre dager:

  • 2 VK NM kval
  • 1 VK NM semi
  • 1 VK NM finale

Bianca har vært i fem NM-finaler tidligere fordelt på tre NM-finaler høyfjell høst og to NM-finaler høyfjell vinter. Bianca som ble  ført av Ivar stod til slutt igjen som en velfortjent NM-vinner høyfjell vinter i en rekordrask finale med kun fire slipp. Bianca viser stor utholdenhet, stabilitet og det at hun takler fuglen godt kjennetegner Bianca, sier en meget fornøyd eier og fører Ivar  Rødsjø.

NESK gratulerer Randi og Ivar med fremragende prestasjoner og NM-vinner høyfjell vinter 2024!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram