Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Norgesmester Lavland 2018 Høgmyrstuas Rypa

Dommere Svein Oddvar Hansen og Bård Berntsen med NM-vinnerne

Det ble en stor dag for engelsksetteren i finalen på NM Lavland med to engelsksettere på topp.  Varmen og spenningen steg utover dagen på Hamar. Høgmystuas Rypa (Tøttadalens Quatro og Kvernmolias Lady) til Svein Fjellheim gjorde jobben i dag og ble belønnet med 1VK m/CACIT NM Finale. Hakk i hel på sølvplass kom engelsksetteren Smølarypas Texas Hold'em (Gallaoks Kustus og Bjønnålias Saga) til  Cato M. Jonassen, som fikk res. CACIT. Bronseplassen ble tildelt irsksetter L-Tyfon til Randi Halvorsen.

17 finalister stilte til start, derav 4 engelsksettere som alle var med å kjempe til siste slutt. Rypa fikk 6. VK semi og og i finalen gikk det altså helt til topps. Det telles championatpoeng og det er ikke umulig at denne seieren vil utløse jaktchampionatet for Rypa.
Texsas ble premiert alle dager med 2.VK i kvalifiseringen, 5. VK semi og altså 2. VK finale m/res CACIT til slutt.

NESK gratulerer vinnerene og er stolt over å ha så flotte representanter for rasen!

 

      

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram