Info, Østlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Ny NESK-redaktør i Fuglehunden

Ragnar Bøifot fra Evenes i Nordland er vår nye redaktør for NESK-sidene i bladet Fuglehunden.  Inger Størseth har gitt ballen videre etter flere år som redaktør. Vi takker Inger for flott innsats!
Ragnar er journalist i avisen Fremover så vi tror jobben er havnet i de beste hender. NESK er glad for å ha fått med oss Ragnar på laget og at han har kontaktflate i de nordlige områder er ingen ulempe.
Det er bare en utfordring; Ragnar trenger stoff til sidene; så nå oppfordres alle medlemmer, distriktskontakter, styre og stell til å ta pennen fatt. Det være seg store og små historier fra en jakttur, om ungdom og engelsksetteren, rapporter fra felles treninger/samlinger rundt om i landet. min første engelsksetter, første VK-start. Her er det bare fantasien som setter grenser. Skriv i vei! Ragnar bearbeider og setter det på "trøkk". Ragnar sitter og venter på saker fra dere!

Du kan sende inn tekst og bilder på mail; ragnarbo@fremover.no eller ved å klikke på knappen oppe til høyre på nesk.no "Bidra med saker" Bilder bør sendes pr. mail til

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram