Info, Nyheter, Midt-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

Nye distriktskontakter i Trøndelag

Etter flere år som distriktskontakter har Marte Almaas og Astrid Woodhouse bestemt seg å takke for seg og gi ballen videre til andre krefter. Vi vil benytte anledningen å takke dere begge for flott innsats i distriktet. Vi har nå vært så heldige å få flere nye krefter inn som vi jobbe for aktiviteter i distriktet. Vi ønsker Marte Sveli og Kine Spets Høvik velkommen som distriktkonktakter i Trøndelag Sør og Sindre Børmark som makker til Helgar Setermo i Trøndelag Nord. Vi oppfordrer medlemmer i distriktet å ta kontakt med de nye hvis dere har ideer til aktiviteter, spørsmål eller annet. Vi ønsker våre nye distriktskontakter lykke til!

Marte Sveli
Marte bor i Orkdal og jobber til daglig som arkitekt og bruker all fritid på hundene og datter på snart 1 år. Hun har to engelsk settere, Morkhaugens Vidda og Karsnäs Vegas. Marte synes det er gøy med utstilling, og samboer er mye på jakt med hundene. Vi er begge friluftsinteressert og engasjert i hundemiljøet i Orkdal. Jeg sitter i hundeutvalget til Orkla-JFF og er med å arrangere flere aktiviteter lokalt. Hun gleder seg bidra med aktiviteter i området!

 

 

Sindre Børmark
Sindre 27 år og er opprinnelig fra Åfjord på Fosenhalvøya, men jobber for tiden på Kolvereid lensmannskontor. Han har jaktet med fuglehund siden han var 12 år. Valget falt på engelsk setter siden onkelen hadde det, og har ikke angret på det. Sindre er leder av hundeutvalget Stjørna Jeger og Fiskeforening og prøveleder av Fosenprøven. Har for tiden to engelsk settere; Stillatjønnas Lita,  6 år og Slettfjellet’s Dio snart 2 år og forhåpentligvis blir det ny valp løpet av året. Sindre er over middels interessert i det meste som har med fuglehund og er aktiv både på prøver, jakt og utstilling. Han gleder seg til å bidra og ønsker å få med enda flere ungdommer og «nye» inn i miljøet.

Kine Spets Høvik
Kine bor i Hommelvik i Malvik kommune og har hatt noen engelsk settere oppgjennom årene! Hun har vært leder i hundeutvalget i Malvik jeger og fisk i noen år og i tillegg vært veldig aktiv i hundemiljøet i Malvik og Trøndelag.
Kine er 46 år og har to barn, to barnebarn og har fortiden to engelsk settere Bjønnålias LM Eddie og Tarpans Dio.
Kine ser frem til å være med å engasjere meg og synes det kan være interessant å kunne stille opp som distriktskontakt for Nesk i Trøndelag.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram