Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

NKKs Oppdretterpris til Kennel Vigdaætta

NKKs Oppdretterpris til Vigdaættas Kennel

Det er med stor glede vi kan fortelle at Kennel Vigdaætta er tildelt NKKs Oppdretterpris. Kennel Vigdaætta har drevet med oppdrett av engelsksetter i 100 år i år. Det startet med farfar og far til brødrene Bjørn og Per Arne Watle. I dag en innhavere av kennelen Per Arne Watle og Kristin og Bjørn Watle.

Vi har hatt en prat med Vigdaættas Kennel som forteller at er stolte og ydmyke over å motta prisen. Oppdrettet måler de i nasjonale mesterskap der de får matche de aller beste. Kennelen har oppnådd hele 10 individuelle NM-titler. De har prioritert egenskaper som de har satset oppdrettet på og forteller at det aller viktigste er presisjon i fugl og reviering. Ingen tvil om at de har lyktes med denne strategien.

NESK gratulerer Kennel Vigdaætta med prisen meget solid oppdrett av engelsksetteren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram