Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Send oss bilder og resultater!

Vinterprøvene er godt igang og mange har fått sine premier og flere skal det bli. Webredaksjonen som består av Ingunn, Kristel og Grete greier ikke , selv om vi er spredt litt rundt i landet å følge med og skrive om alle prøver og resultater. Vi oppfordrer dere som deltar på prøver å bruke Bidragsfunksjonen på siden vår. Resultater legger vi fortløpende inn under "Aktiviteter, Jaktprøver" og "Distrikt". Send inn og følg med på siden vår!

Det er veldig enkelt å sende inn bidrag: Klikk her for å bidra og du får opp et skjema som er enkelt å fylle ut med:

  • navn
  • epost,
  • liten tekst med navn på hunden, resultat, navn på prøve m.m.
  • laste opp bilde.

 

Dette kan du også gjøre enkelt fra telefonen og laste opp bilder fra telefonen. Vi håper på mange bidrag fra dere der ute. Legge gjerne en link til eller navn på arrangøren av prøven det gjelder. Vi håper på mange bidrag fra dere med premier i alle valører.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram