Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Raseparaden Dogs4All

Denne flotte buketten representerte NESK under raseparaden på Dogs4All tidligere denne måneden.

Det er Sirikit Lockert med NUCH Ørnevatnets Lerka, NUCH Føyka av Skåpleinun og lille Trolla på 6 måneder,  Tor Espen med Skuruberget`s Q II, Siri og Christoffer Sætrang Brattbakken med Skuruberget`s Skau, Grete H. Sætrang med Skuruberget`s Pernille P og NUCH Halvartun`s Pia P. Flotte representanter for rasen alle sammen.

Slik ble engelsksetteren presentert under paraden:
Den engelske setter, den eldste av setterrasene. Den er en er ypperlig familie hund, spesielt for folk som er glade i å ferdes mye ute i naturen. Engelsk setter er en godlynt og svært utholdende hunderase som trenger mye mosjon for å trives maksimalt. Den er forholdsvis rolig av natur, regnes som lett å håndtere og er flink med barn. Engelsksetter er en middels høy, langhåret fuglehund med rene linjer, elegant i utseende og bevegelser, finnes i flere fargekombinasjoner, trikolor, hvit-sort og hvit orange pluss flere. Meget energisk og med stor jaktlyst. Utpreget vennlig og med rolig temperament. Engelsksetteren er en flott familie hund som liker å være med på alt en familie gjør, tur i skog og mark, fotballkamp, kose i sofaen, elsker å bade og være med i båt og ikke minst i sitt rette element på jakt etter ryper i fjellet, tiur og storfugl i skogen. Det registreres rundt 800 Engelsksetter hvert år, og rasen har i årevis ligget blant de 5 mest populære på NKKs registreringsstatistikk. Engelsksetter er en hund som anbefales på det varmeste.

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram