Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Sletthallens Wemmergill til topps i Norsk Unghundmesterskap Lavland

1. pr finale  Sletthallens Wemmergill e: Hans Rasmus Astrup, f: Elisabeth Kallevig. Dommere Stein Sorknes og Hans Einar Enoksen

Vinner av Norsk Unghundmesterskap Lavland ble engelsksetter Sletthallens Wemmergill som eies av Hans Rasmus Astrup, trent og ført av Elisabeth Kallevig.

Det var i år ny rekord med påmeldte til Norsk Unghundmesterskap Lavland (tidligere Forus Open) med 59 påmeldte. Mesterskapet ble for første gang arrangert etter nytt regelverk tilsvarende Norsk Derby. Tre nesten fulle partier stilte til start i kvalifiseringen.

Værgudene var ikke på arrangørenes side med både regn og blåst, men flere av unghundene mestret forholdene til fulle og ble premiert i løpet av konkurransen. Til tross hvor regnværet var det bra med fugl som viste seg å være sterk og sprek.

Den som til slutt, i en spennende finale trakk det lengste strået, var Sletthallens Wemmergill til Hans Rasmus Astrup ført av Elisabeth Kallevig.  På andreplass kom nok en enegelseksetter; Stenvolas Poppel til Ulrik Myhaug. Han nøyde seg ikke med det og hans irsksetter Lyngtrollas Vesla kapret 3.plassen . På fjerde plassen kom breton Jerpesetras Millie til Jan Lindstand som fikk sitt fuglearbeid i siste sekund av siste slipp. Dommere i finalen var Stein Arne Sorknes og Hans Einar Enoksen som loste oss gjennom dagen på en meget god måte og hadde full kontroll hele veien.

NESK gratulerer vinnerne!

1. pr finale  Sletthallens Wemmergill e: Hans Rasmus Astrup, f: Elisabeth Kallevig 2. pr finale Stenvolas Poppel e/f: Ulrik Myhaug 3. pr finale Lyngtrollas Si Vesla e/f: Ulrik Myrhaug 4. pr finale til Jerpesetras Millie, e/f: Jan Lindstad. Dommere Stein Sorknes og Hans Enokse

 

 

 

 

De premierte i finalen:
1. pr finale  Sletthallens Wemmergill e: Hans Rasmus Astrup, f: Elisabeth Kallevig
2. pr finale Stenvolas Poppel e/f: Ulrik Myhaug
3. pr finale Lyngtrollas Si Vesla e/f: Ulrik Myrhaug
4. pr finale til Jerpesetras Millie, e/f: Jan Lindstad.
De premierte i kvalifiseringen:
1 pr. kval Norsk unghundmesterskap lavland til «US» Brunello, e: Håkon Melseth f:Cato Jonassen.
2. Pr kval Norsk unghundmesterskap til Berkjestølens Doffen, e/f: Arild Skeivik

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram