Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Sommersamlingen i Sømådalen

Sommersamlingen når nye høyder hvert år.  Det startet fredagskvelden  hvor det samlet seg over 70 engelsksettervenner til spekemat i teltet på Rønningen Camping. Lørdagen gikk NESKs Spesialutstilling av stabelen med 74 hunder i aksjon. NESK spesialustilling på Rønningen

Apportkonkurransen
Den årlige apportkonkurransen med hele 37 deltagere ble munter underholdning. Dommere var Jan Terje Haugen og Tor Espen Plassgård og sistenevnte også reporter til glede for et engasjert publikum.  De tre raskeste etter innledende runde møttes til finale. NESK Apportmester 2018 ble  Jakthaugens Ram til Gunvor Grandal. På delt 2. plass kom  Svanelvdalens Milli til Jonas Gjestvang og Ranættas Spike til Johnny Åsheim.

Komplett resultatliste for apportkonkurransen 2018

 

Skytekonkurransen
Tradisjonen tro dro en gjeng på skytebanen etter utstillingen for å kåre NESK skytemester 2018. 11 skyttere deltok og Magnus Haugen fikk ned 21 duer og ble med det NESK Skytemester 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Sommersamlingen ble nok en suksess i år og campingplassen var full av engelsksettere med familier  som koste seg i det fine sommerværet.

 

 

 

 

 

 

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram