Helseprosjektet, Info, Nyheter

Oppdatert: 5. september 2023

Svarte på helseundersøkelesen og vant

Fremgang i antall besvarelse av helseundersøkelsen

Veterinærhøgskolen melder at det har vært en god framgang i antall besvarelser i helseundersøkelsen etter at det ble sendt ut påminnelser per e-post. De har nå mottatt over 1100 besvarelser, se diagrammet under. Men fortsatt trengs det flere svar for å nå målet om ca. 1700 besvarelser. Vi oppfordrer derfor flere eiere til å bidra for en best mulig oversikt over helsen hos vår kjære rase. Er man heldig, kan det i tillegg også vanke en liten premie for deltakelsen.

Første premietrekning

 

Som sikkert flere har fått med seg, er det samlet inn en del premier som skal trekkes blant de som har sendt inn og bidratt i helseundersøkelsen. I og med at det kun er veterinærhøyskolen som innehar informasjon om hvem som har sendt inn og bidratt i prosjektet har vi fått hjelp fra dem til å foreta en første trekning.

Det er foreløpig trukket 3 av premiene. Vinnerne er:

Helene Lundsør (Hundehalsbånd, Motekroken Beitostølen verdi ca 650)

Espen Berg (NESK, vest, verdi ca 600.-)

Kristoffer Pladsen (Gavekort Madshus, verdi 1500).

Det vil bli flere trekninger, og planen er at det trekkes ca en premie per 100 besvarelser
Her kommer en kort presentasjon av de tre heldige som ble trukket ut og fikk gave for å ha deltatt og besvart i Helseundersøkelsen.

Espen Berg er bosatt i Oslo og har engelsksetteren Baltus. Baltus er 18 måneder gammel og som Espen sier, en fantastisk og flott engelsksetter som skaper masse glede i hjemmet. Espen er ivrig jeger og ellers glad i friluftsliv. Baltus er deres første engelsksetter og er allerede en super jaktkammerat. De har også som mål å delta på jaktprøver i tiden fremover.

Helene Lundsør fikk sin første engelsksetter for over 10 år siden og har også jaktet like lenge. Hun har hatt flere engelsksettere og er svært opptatt av å ha så friske hunder som mulig, i tillegg til at de skal fungere godt som familie- og jakthunder. Helene har sittet som sekretær i NESK avlsråd og mener at helseprosjektet er en veldig positiv sak for engelsksetteren slik at vi i fremtiden kan avle på så friske og sunne hunder som mulig.

Kristoffer Pladsen er 27 år og har sin første engelsksetter. Den er nå blitt 2,5 år og har skaffet ham mange gode og glade situasjoner. Han har startet sin hund og deltatt på både apportprøver og jaktprøver. Kristoffer ser frem til mange fine jaktminner i fremtiden.

Nesk gratulerer de heldige som har blitt trukket ut og fått premier for sitt engasjement.
Fortsatt er det behov for ett betydelig antall flere innmeldte hunder i prosjektet, så vi oppfordrer alle dere med engelsksettere der ute til å ta dere tiden til å svare på helseundersøkelsen.

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram