Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Treningssamling på Hovden 14-16. februar 2020

For 9. år på rad samarbeider Rogaland og Oslo- og Akershus om å arrangere treningssamling.
14-16 februar blir det treningssamling på Hovden. Vi ønsker å rekruttere ungdom til arrangementene våre og har noen plasser til sterkt redusert pris, kun kr. 200,- for medlemmer under 30 år.

Oppholdet må dekkes av den enkelte. Dette er en flott anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning. Samlingen starter med felles middag ca kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir masse tid til å prate hund og dele og høste erfaring rundt bordet. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet. Etter felles middag lørdag kveld håper vi å få til et lite foredrag med aktuelt tema. Vi håper flere unge og nybegynnere vil finne veien til Hovden.

Innkvartering: Hovden Fjellstoge Tlf 37 93 95 43 epost: post@hovdenfjellstoge.no  Overnatting i hytter – leilighet og enkelt/dobbeltrom på Fjellstoga. Overnatting bestilles av den enkelte deltager direkte til Hovden Fjellstoge.

Påmelding og informasjon, DK i Oslo og Akershus Andrine Wefring, tlf 996 40 641 eller epost: andrine@mac.com  Påmeldingsfrist: 01.februar.

Påmeldingsavgift: Medlemmer i NESK, kr 600,- pr hund/ekvipasje for begge dagene. Ikke medlemmer kr 800,-. Noen plasser for ungdom til kr 200,-. Påmeldingsavgiften betales til kontonr: 1645.05.38977 Mrk. «Hovden»

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor godt som en familietur også.
DK i Rogaland, Thor Bernhard Sagland kan også gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på, mob. 934 68 608.

VELKOMMEN!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram