Info, Østlandet, Sør-Norge og vestlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Treningssamling på Hovden 9. - 11. februar

Det nærmer seg vår populære treningssamling på Hovden. Dette er en fin mulighet for å trene sammen med andre med instruktør. Påmeldingsfrist 1. februar. Meld på!

Det blir treningssamling på Hovden i år også;  9.-11. februar. Dette er en utmerket anledning til å få trent sammen med andre i fjellet under kyndig veiledning, denne gang av Arild Skeivik og Thor Bernhard Sagland som begge er dommere og har lang erfaring med jakt og jaktprøver.Samlingen starter med felles middag kl. 20 fredag kveld. Dette er et sosialt arrangement hvor det blir masse tid til å prate hund og dele og høste erfaring rundt felles måltider. Lørdag og søndag formiddag tilbringer vi ute i fjellet.  Etter felles middag lørdag kveld, vil Arild Skeivik snakke litt om hans erfaringer med engelsksetter kontra pionter som har vært rasen hans til nå.

Innkvartering: Hovden Fjellstoge Tlf 37 93 95 43 epost post@hovdenfjellstoge.no . Overnatting i hytter - leilighet og enkelt/dobbeltrom på Fjellstoga. Overnatting bestilles av den enkelte deltager direkte til Hovden fjellstoge.

Påmelding og informasjon Grete H. Sætrang Tlf 915 13 889 eller epost gretehs@me.com
Påmeldingsfrist: 1.februar

Påmeldingsavgift: Kr 800,- pr hund/ekvipasje for begge dagene til kontonr -1645.05.38977 Mrk. "Hovden"

Hovden Fjellstoge ligger like i nærheten av oppmerkede turløyper og har kort vei til alpinannlegg, badeland samt et koselig sentrum. Dette arrangementet egner seg derfor som en utmerket familetur.

Thor Bernhard Sagland vil kunne gi nærmere opplysninger om det er noe dere lurer på. Mob. 934 6.8 608.

VELKOMMEN!

[caldera_form_modal id="CF59c8d75ab7dbb"]Meld på her[/caldera_form_modal]

 

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram