Info, Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

Vellykket NESK prøve på Ringebufjellet.

Vi arrangerte for 3. år på rad  høyfjellsprøve på Ringebufjellet med hovedkvarter på Måsåplassen, Friisvegen Turistsenter. Takk til Ringebu Fjellstyre som lar oss få bruke de flotte terrengene som er godt besatt med rype. Det var fint jaktvær hele helgen med passe temperatur og litt yr i luften på morgenen. De aller fleste hundene hadde fugl i sine slipp, men ikke alle tok like godt vare på sine sjanser. Statistikken viser at det ble registrert 240 sjanse på fugl, 106 stand og kun 28 premieringer. I VK kvalifiseringen var det ekstra morsomt at det var vår sponsor (Vigor&Sage) Morten Baastad og Billy som stakk av med 1 VK CK i sitt parti, 1 VK CK gikk også til Lasse Kvam med Ronja, mens den siste 1 VK gikk til vår andre sponsor (Fjøssystemer) Andre Stenumgård  som førte Øyvind Husabøs Epleskogens Ai.
Takk til alle dommere som stilte opp, hyggelig og positive deltakere og supert vertskap på Måsåplassen.
Håper å se alle sammen igjen neste år.
NESK takker prøveledelsen med Anne-Grethe Sætrang i spissen som prøveleder!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram