Info, Nyheter

Oppdatert: 28. april 2023

Vintersamling i Sømådalen, 2.-4. mars 2018

En flott mulighet for å forberede hunden din til årets vinterprøver. NESK avd. Hedmark arrangerer vintersamling i Sømådalen 2.-4. mars 2018, påmeldingsfrist 23. februar. Meld på!

Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling i Sømådalen 2. - 4. mars 2018. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også bli viktig. Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen (muligheter for å avlegge apportbevis også, ta med egen fugl).

Er du eier av en engelsksetter? Er du ny i fuglehundmiljøet og ønsker å komme i kontakt med andre i miljøet? Er du erfaren med fuglehund og har lyst til å være med på en sosial helg? Da er dette noe for deg!Vi kommer til å være ute i fjellet lørdag og søndag. Lørdag kveld blir det felles middag og en liten dagsoppsummering av instruktøren/-e. Til middag får vi servert
hjemmelaget elggryte, til dessert hjemmelaget karamellpudding og kaffe. Middagen koster 250,- pr. pers, og alle tar med drikke til eget behov.

Deltakeravgift på 500,- pr. ekvipasje, som også dekker treningskort til Engerdal Fjellstyre, innbetales til kto. 1822 62 10268 innen
påmeldingsfristen. Merk innbetalingen med 'vintersamling 2018'. Hytte og middag kommer utenom og betales direkte til campingplassen vi skal ha tilhold på, Rønningen Camp & Hytter.

For påmelding til samlingen, kontakt
Ingunn Sømåen, tlf: 95941428 e-post: ingunn.somaen@hotmail.com innen 23.feb.

Innkvartering skjer direkte til Rønningen Camp & hytter, tlf: 62459935/90988491.

Velkommen  til hyggelig helg i flotte fjellterreng !

Mvh
NESK, distrikt Hedmark
Ingunn Sømåen og DK Lena Øien

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram