Championer, Nyheter, Nord-Norge

Oppdatert: 28. april 2023

1 VK m/CACIT til Vargnesets Julie på Saltfjellet

 

Vargnesets Julie og Kari-Marie S Stenmark

1 VK m/CACIT til Vargnesets Julie og Kari-Marie S Stenmark på Saltfjellet i helgen. Hun ble med dette dobbelt champion da hun fra før var NUCH.  Dette er Kennel Vargnesets første NJCH og dobbelt champion.  Julie kommer fra et kull som fikk NESK oppdretterpris i 2015 der 5 av 9 hunder har oppnådd 1 AK. Vargnesets Steffi har fra tidligere oppnådd 1 VK m/CACIT og står med 18 championatpoeng.  Søster Vargnesets Luca er dra tidligere NJ(K)CH.  Vi er stolte over å ha fått frem tre forskjellige championattitler NJCH,NUCH og NJ(K)CH i ett og samme kull.  Dette kullet har også fått oppdretterpris på utstilling så eksteriøret er også innenfor normen.

 

CACIT finalen til Rana JFF høsten 2017 av kullsøskene og pappa Slottviddas IM Ramses. f.v Vargnesetes Steffi, Luca, Zack, pappa Ramses og Julie

Vi er takknemlig for hva valpekjøperne har fått til og er kjempestolt på deres vegne. Det var flere jegere som også kjøpte valp fra dette kullet som ikke hadde lyst til å stille på jaktprøver.  Tilbakemeldingene fra disse er også meget positive.  Det er også verdifull tilbakemelding for oppdretter.

 

NESK gratulerer med flotte resultater!!

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram