Nyheter, Østlandet

Oppdatert: 28. april 2023

28. feb - 1. mars - Vintersamling i Sømådalen

Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter, Sømådalen 28. feb – 1. mars 2020. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede, og samlingen passer for alle!

Norsk Engelsksetter klubb avd. Hedmark ønsker velkommen til treningssamling på Rønningen Camp & hytter, Sømådalen 28. feb – 1. mars 2020. Dette er en flott mulighet til å få trene sammen med likesinnede, og samlingen passer for alle!

Vi vil gjerne vil samle nybegynnere, litt mer erfarne, unge og gamle! Her er det muligheter for å hente mange gode tips og råd i løpet av helgen, men også la hunden få erfaring med å jakte sammen med andre. Vi vil ha med oss erfarne instruktører ut i terrenget og instruksjon i føring av hund i fjellet vil bli hovedfokus, men den sosiale rammen rundt samlingen vil også være viktig. I år er instruktørene Bård S. Berntsen og Cato M. Jonassen, to erfarne fuglehunddommere som garantert vil tilføre deltagerne masse kunnskap, tips og råd! Åpent for alle raser.

Vi kommer til å være ute i fjellet lørdag og søndag. Lørdag kveld blir det felles middag og en liten dagsoppsummering av instruktøren/-e. Til middag får vi servert hjemmelaget elggryte, etterpå blir det dessert med kaffe. Middagen koster 280,- pr. pers, og alle tar med drikke til eget behov.

Deltakeravgift er på 600,- pr. hund/ekvipasje som også inkluderer treningskort til Engerdal Fjellstyre. Avgiften betales til kontonr. 1822 62 10268 og merkes med vintersamling 2019. Hytte og middag kommer utenom og betales direkte til campingplassen ved ankomst.

Kun 16 plasser, så tenk fort. For påmelding eller spørsmål om samlingen, kontakt
Ingunn Sømåen, tlf: 95941428 e-post: ingunn.somaen@hotmail.com innen 17.feb.

Bestilling av hytte skjer direkte til Rønningen Camp & hytter, tlf: 90988491/95093382. Kan være lurt å gå sammen med andre du vet skal dit, da det kan være begrenset med hytter hvis det blir stor pågang.

Velkommen til en hyggelig og sosial helg i flotte fjellterreng!

Mvh NESK, distrikt Hedmark
DK Lena Øien og Ingunn Sømåen

Hjelp oss med innhold!

Vi er avhengig av bidrag og innspill fra flere for å få et godt og variert innhold på nettsiden. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag og tips som kommer inn.
Les mer
© 2024 Norsk Engelsksetterklubb Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram